Välkommen Veterinär Madeleine Järvinen.

Från och med början av september har vi glädjen att välkomna Veterinär Madelein Järvinen till Ekeröveterinären. Innan hon kom hit har hon arbetat som Distriktsveterinär samt som djurvårdare på Häskliniken, UDS och Smådjurskliniken i Uppsala. Hon kommer arbeta måndagar, torsdagar och fredagar till att börja med. Vill ni komma i kontakt med henne är det på nummer 0707214456, alternativt ekerovet@gmail.com. Det finns även möjlighet att boka tider via hemsidan.

Hej!

Jag heter Madeleine Järvinen och tog veterinärexamen i januari 2015. Jag bor i Solna

med min man, vår son och hunden Sky. Sedan barnsben har jag levt med och haft ett

stort intresse för hästar, hundar, katter och andra djur. Jag växte upp på landet utanför

Skövde i Västra Götaland. Som tonåring flyttade jag till Lund för att gå Flyinges

hästgymnasium och därefter bar det vidare till Uppsala och veterinärutbildningen.

Jag ser mycket fram emot att få träffa och jobba med er djurägare och era djur här på

Ekerö framöver.

Vi ses!

Madeleine Järvinen, leg. vet.

 

SONY DSC

SONY DSC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.