Vi som arbetar

Karin Danielsson, Veterinär

Karin tog examen 2010 och har innan Ekeröveternären arbetat på Södra Djursjukhuset samt hos Distriktsveterinärerna. Karin grundade firman för 10 år sedan. Hon arbetar med både smådjur och häst, men har på senare tid lagt mer tid på hästsidan Detta då hon är hästtjej i grunden med passion för det mesta inom häst, med ett extra intresse för hältor och hur man förebygger dessa.

Madelein Lodin Järvinen, Veterinär

Madde började arbeta på Ekeröveterinären 2015, samma år som hon tog examen. Madde har arbetat på deltid sedan hon började då hon också har två barn, födda 2015 och 2017. Hon tycker om variationen i att få arbeta med både hästar och smådjur, men har på senare tid lagt mer tid till smådjuren där hon intresserar sig för det mesta från förebyggande sjukvård till akutsjukvård och utredningar. Särskilt kul är det med kirurgi, som hon hoppas kunna utvecklas inom i framtiden.

.

Helena Persson, Djurvårdare

Helena Persson är ett välkänt ansikte för många hästägare på Mälaröarna. Hon arbetar som assistent på Ekeröveternären såväl som tränare

Anna Holmstedt, Veterinär

Veterinär Anna Holmstedt har veterinäryrket i blodet då hon är 5e generationens veterinär i sin familj. Anna har flerårig erfarenhet från arbete på Mälaren hästklinik, hon gillar allt som har med hästar ett göra med ett extra intresse för hältor och rörelsemekanik. Anna har även gått vidareutbildning inom bland annat hästtandvård och ultraljud.

Hanna Wahlberg, Djurvårdare

Hanna jobbar som djurvårdare på Ekeröveterinären. Hon har alltid haft ett stort intresse för djur och äger idag en häst och en hund.