Vi som arbetar

Karin tog examen 2010 och har innan Ekeröveternären arbetat på Södra Djursjukhuset samt hos Distriktsveterinärerna. Karin grundade firman för 8 år sedan. Hon arbetar med både smådjur och häst, men har på senare tid lagt mer tid på hästsidan Detta då hon är hästtjej i grunden med passion för det mesta inom häst, med ett extra intresse för hältor och hur man förebygger dessa. Karin är för närvarande mammaledig.”

Madde började arbeta på Ekeröveterinären 2015, samma år som hon tog examen. Madde har arbetat på deltid sedan hon började då hon också har två barn, födda 2015 och 2017. Hon tycker om variationen i att få arbeta med både hästar och smådjur, men har på senare tid lagt mer tid till smådjuren där hon intresserar sig för det mesta från förebyggande sjukvård till akutsjukvård och utredningar. Särskilt kul är det med kirurgi, som hon hoppas kunna utvecklas inom i framtiden.

Helena Person har arbetat på Ekeröveterinären sedan många år tillbaka. Hon är ett välkännt ansikte för hästägarna på ön.

https://www.facebook.com/photosbyjens/